Verfijnde Italiaanse rode wijn met de geur van kruiden, peper, jam en kersen. Soepel en zacht van smaak, heel elegant. Heerlijk bij risotto, geroosterd vlees of een pittige kaas.
Italiaanse rode wijn met een verfijnd kruidig, licht peperig en jam-achtig aroma. De smaak is soepel, zacht en elegant. Mooi bij risotto, geroosterd vlees of pittige kazen.
Italiaanse, volle rode wijn met een kruidige geur en nuances van kersen en specerijen. Lekker rond en vol van smaak. Jong gedronken prima bij kruidige gerechten, eenmaal gerijpt heerlijk bij verfijnd wild of rundvlees.
Elegante Italiaanse rode wijn met de fijne geur van bloemen en gekonfijt rood fruit. De ronde, frisse smaak matcht – na decanteren – uitstekend met verfijnde gerechten van wild of rundvlees.
De Barbaresco Riserva Boito di Rizzi is een rode wijn die ontstaat uit de oogst van de beste druiven geproduceerd in de gelijknamige wijngaard. Het is een krachtige Barbaresco, bestemd voor langdurige rijping en zal met de jaren nog beter worden en geweldige emoties schenken.
Op-en-top verfijnde nebbiolo van Monchiero Carbone, met de kenmerkende, milde roero-tannine. Mede daardoor een ideale begeleider van vleesgerechten.
Fraaie rosato met een oranjeroze tint en een krachtig, kruidig aroma en nuances van rijp rood fruit. De smaak zet fris en evenwichtig in en heeft een volle structuur en aanhoudende afdronk.
Krachtige rode wijn met een complexe geur van pruim, zwarte kers, vijg, laurier, kruidnagel en rokerig eiken. Uitgesproken krachtig en intens van smaak met zondoorstoofd fruit, frisse zuren, stevige tannines en een lange afdronk.
Prachtge, geconcentreerde en 24 maanden op hout gerijpte nebbiolo uit Roero. Kenmerken verschil met buur-gebied Barolo is de toegankelijkheid en de zachte, rijpe tannine.
Deze Barolo is een wijn van uitzonderlijke kwaliteit, gemaakt van Nebbiolo-druiven en bekroond met DOCG. Na een lange rijping in hout en fles ontwikkelt hij verfijnde aroma's. Met een intense robijnrode kleur, een krachtig bouquet en een elegante smaak, combineert hij perfect met vleesgerechten en gerijpte kazen.
Deze wijn heeft een levendige robijnrode kleur en complexe aroma's van framboos, aardbei, kruiden en zoethout. De smaak begint streng, met verfijnde tannines en een lange, elegante afdronk. De Roero Srü, afkomstig van een zandrijke wijngaard in Canale, rijpt 18 maanden op Frans eiken en bereikt zijn top na 15 jaar.
Toegankelijke Barolo met de geur van eikenhout, specerijen en rijp zwart fruit. De smaak is verfijnd, verleidelijk en met een stevige bite. Heerlijk bij stoofgerechten of gegrild vlees.
Italiaanse rode wijn met de geur van fruit en kruiden. De smaak is elegant van aanzet en pittig van afdronk, met een milde finale. Jong erg lekker bij krachtige gerechten, gerijpt heerlijk bij verfijnde schotels of rijpe kaas.